Slut på semestern

Idag har jag krönt min sista semesterdag med en springtur på en halvmil. Inget gående, bara spring. Tiden blev 33 minuter och 41 sekunder. Jag håller mig mellan 33 och en halv och 34 och en halv minut numera på 5 km. Ibland känns det som om jag skulle orka mer och bättre, ibland känns det tungt, beroende på väder och egen kondition.

Semestern har varit bra, den sista veckan har jag slappnat av lite mer, även om det var en fin avkoppling att resa till Azorerna också. Men några fönster har jag inte tvättat och jag har ägnat betydligt mer tid åt föreningsarbete än jag hade räknat med. Men böcker har jag hunnit läsa, om än inte så många som jag lagt i min semesterhög. Fast det gör inget. Jag är nöjd. Idag tog jag mig också tid att se en film, ”21 grams” med Sean Penn och några andra. Himla bra, samma regissör som gjort ”Babel” som jag såg i Stockholm i maj.

När jag kommer till jobbet i morgon är vi mitt uppe i den pågeående konflikten på dagstidningsområdet (läs mer på Journalistförbundets hemsida). Om nu inte SJF och TU enats under natten. De har återupptagit förhandlingarna i eftermiddag. Om konflikten kvarstår i morgon innebär det att jag inte får jobba med webben efter klockan 12. Redan idag vid klockan 16 inträdde förbud mot att hantera externt material, typ från TT. Därför vet jag inte riktigt vad jag ska göra i morgon efter lunch.

Andra bloggar om: , , ,