Prylar och upplevelser

Nu har varje tv fått en egen människa. I alla fall i USA. Maken läste någonstans (troligen på Digg) i förra veckan, att det nu finns fler tv-apparater än personer i Det Stora Landet i Väster.

Visst är det fantastiskt vad människan kan hitta på…

Jag tänkte på det här idag när jag varit och handlat mat på lunchen och var på väg nerför Storgatan till jobbet. Butik efter butik med saker att köpa. Helt enkelt massor med prylar. Och utmed Infarten växer varuhusen upp, det ena efter det andra. Idag kom det ett nytt reklamblad för det senast öppnade prylvaruhuset. 

Jag tänkte att jag måste väl åka dit snart och kika, men hittade inget i reklamen jag ville ha. I stället blir jag så trött av alla saker jag redan har omkring mig här hemma.

Däremot kan jag bli pigg på upplevelser. Nu har jag köpt biljetter till Vasateatern i allhelgonahelgen, uppsättningen av Doktor Glas. Det ser jag fram emot, att gå på teatern med familjen.

Igår blev det inget bloggat för då höll jag på alldeles för sent och installerade en Textpattern-blogg. Den ska jag ha som arbetsblogg på jobbet, för information till arbetskamraterna. Jag tycker att WordPress är mycket behändigare som bloggverktyg men på webbpubliceringskursen i Linköping lär vi oss Textpattern och jag tänkte att om jag tar den så har jag en till att öva på och kan göra olika saker, och på så sätt lära mig mer. Det jag lärt mig mest hittills är nog att förstå CSS-mallar.

12543 steg har jag gått idag, trots att jag har ont i foten fortfarande. Som tur är gör det inte ont hela tiden, bara ibland och mest när jag suttit stilla en stund.