Plötsligt en dag i Figeholm

Vad kan man göra en hel dag i Figeholm? Jo, man kan ha kickoff med jobbet på en konferensanläggning. Den ligger alldeles vid havet och ikväll, efter dagens övningar, fick jag faktiskt tillfälle att sätta mig på en träbrygga och doppa fötterna i sommarvarmt vatten, trots att det snart är oktober.

När vi gick till bilen ikväll för att åka hem lyfte vi blicken upp mot det stjärnklara himlavalvet. I stan är det inte samma känsla eftersom det aldrig blir så mörkt här, med alla gatlysen och ljus från fönstren.

Det är fint att komma ut i naturen så där, en dag. Vi satt utomhus mesta tiden tror jag, och det var riktigt gassigt i solen.

Några promenader i omgivningarna hann jag med också, och har hunnit ta minst 9 685 steg idag. Det känns också bra för det hade jag inte räknat med. 

En kommentar till “Plötsligt en dag i Figeholm”

  1. Hej

    Håller med dig, det gäller att ta vara på alla tillfällen till att vare ute. Då blir valet av konferensanläggning mycket viktig och det är bra att arbetsgivaren tänker på detta. På så sätt blir konferensen ett avbrott från den vanliga miljön på jobbet.

Kommentarer inaktiverade.