Maritimt möte

Det har varit en intensiv och rolig helg, tillsammans med sjöfartsvänner från halva Sverige. Riksföreningen Klubb Maritim har haft årsmöte här hos oss i lokalavdelningen Västervik. Vi var närmare 90 personer som samlades på Västerviks museum, M/S Fredenhöll årsmöte och sedan åkte ut till Idö med Freden (på bilden med Klubb Maritims flagga hissad ombord) för att äta en god middag. Här i Västervik är vi den allra nyaste avdelningen i riksföreningen och vi har planerat för årsmötet sedan i september.

Det bästa med en sådan här sammankomst tycker jag är att träffa och prata med så många trevliga människor, som alla har intresset för sjöfart gemensamt. Jag är verkligen imponerad av all den kunskap som medlemmarna har om sjöfart och fartyg, en levande kunskap som hela tiden fylls på när man träffas. Det var mycket trevligt att ses så här.

Tyvärr har det inte blivit av att motionera i veckan, men idag var det dags. och givetvis straffar sig en veckas uppehåll. En minut längre tid idag än sist: 37 minuter och 20 sekunder på 5,5 km. Men 11 893 steg blev det idag.