Inget vidare kanske

Sent i går kväll uppdaterade vi min blogg och det blev inte så jättebra, känner jag. Det var dags att uppdatera eftersom WordPress uppgraderat för ett tag sedan. Och så skulle jag passa på att byta tema. Jag gillar det här temat, gjort av svensken Andreas Viklund, men jag hade inte någon genomtänkt strategi för det hela. Det vill säga att jag hade inte förberett någon bild och den gamla bilden stämde inte i storlek. Så det blev ett hastigt hopkok igår kväll…

Dessutom är flera av funktionerna inte översatta till svenska och det finns bara en språkfil till temat. Så antingen får vi leta vidare eller försöka göra översättningarna själv.

En anledning till att jag vill ha detta tema är att det har widgets, det vill säga separata moduler som det är lätt att flytta om grafiskt i administrationsgränssnittet. Normalt sett borde det gå att gå in på varje enskild widget och ändra namnet på den, från  t ex Links som det står nu, till Länkar. Men det gick inte igår, så vi får forska vidare på det. Ja, alltid är det något… Men gå tillbaka till det gamla känns inte bra, jag är en människa som vill gå framåt, även i livets detaljer som att välja tema på min blogg.

11 736 steg gick jag igår. Idag blir det nog inte många, bara en promenad ut till hamnen innan solen går ner.

2 reaktioner till “Inget vidare kanske”

  1. Åh, tack så mycket! Det omdömet har ingen annan gjort förut. Jag rodnar av förtjusning…
    Vad är det du tycker är vilsamt?
    /Eva

Kommentarer inaktiverade.