Rollator ahead

Jag undrar om vi är på väg in i någon slags smyganpassning till den åldrande befolkningen. 40-talisterna är visserligen inte särskilt gamla än men de är många och en grupp med mycket köpkraft. Jag funderade på det när jag var och handlade på en större matbutik i veckan. Där har de bytt korgar till en helt ny modell, med hjul i botten och ett långt handtag så att man kan dra vagnen efter sig mellan butikshyllorna. Ungefär som alla dessa praktiska kabinväskor folk drar efter sig runt Centralen i Stockholm. Det går i mer varor i de nya korgarna, och då blir de kanske för tunga att bära i handen? Revolutionerande är det i alla fall… Själv tyckte jag att den var obekväm att hålla i (det finns förstås vanligt handtag också).

Ja, det är mycket som kan vara intressant att fundera över här i livet. Till exempel varför jag sitter uppe så här sent fast det är långt efter läggdags och jag gäspar så stort… varför timmarna bara drar iväg när jag kommit hem efter jobbet på kvällen och ingenting vettigt blir gjort.

Men 11 249 steg har jag i alla fall gått idag.

PS. Jag måste också notera den trevliga kommentar jag fick idag av läraren Johan Bodén på CSS-kursen i Umeå (distans förstås): ” Lysande! Bra kommenterat i koden.” och så lite svar på en del frågar jag ställt i samband med uppgiften. Det är så bra med lärare som ger uppmuntrande feedback så att man känner att man gör framsteg. Jag blev så glad. :-)