Historiskt mail

Äntligen är gräsmattan klippt. För att hinna med det tog jag några timmar kompledigt i eftermiddag. Det är för många uppknytna helger i september för mig, likadant varje år.

Gräset var rejält långt och det tog ett par timmar att klippa, men det var också väldigt skönt att vara ute i naturen och röra på mig, även om det skedde bakom en bensinstinkande maskin.

Idag fick jag mail från mig själv, från den 20 september 2003. Skicka mail till sig själv i framtiden kan man göra här. Jag skrev då lite om vad som hände på jobbet, och det var ungefär samma diskussioner då som idag (om webbtidningen och ny organisation), och lite om annat i familjen. Kul att få, men kanske inte att se att tiden verkar ha stått still. Fast det har den ju förstås inte. Men tre år är en kort tid när man tittar bakåt, och länge när man tittar framåt.

Innan jag åkte iväg för att klippa gräset vid stugan gjorde jag klart och lämnade in min senaste uppgift på webbpubliceringskursen i Linköping, där vi använder en blogg för våra redovisningar. Den kursen är väldigt intressant och rolig.

14 939 steg har jag gått hittills idag, och de flesta under gräsklippningen. Jag har inte sprungit idag fast det var springdag, eftersom jag klippte gräset. Dessutom var det VO-joggen i spåret så då är det bara att hoppa över en kväll. Senast jag sprang var i söndags och jag känner att det är dags snart.