Krämporna kommer för tidigt

Ska man behöva ha gumkrämpor i min ålder, nyss fyllda 50? Jag tycker inte det. I morgon bitti ska jag till doktorn och kanske få veta varför jag har så ont i höger fot och ben. Det har jag haft de senaste månaderna men nu börjar det bli så att jag har svårt att stödja på benet på morgonen eller om jag suttit ner länge. Inte bra alls.

Jag har faktiskt ingen aning om orsaken. Förra året fick jag en Bakercysta (tror jag det heter) på samma ben men den gick ju bort av sig själv precis som den skulle. Nu finns det en antydan till en likadan men det verkar inte rimligt med ett sådant samband.

Jag blir så irriterad över sådana här lite diffusa krämpor. Jag försöker äta sunt och håller konditionen med att t ex gå fram och tillbaka till jobbet varje dag.  Men vad hjälper det när man får ont ändå?

2 reaktioner till “Krämporna kommer för tidigt”

  1. Hej Eva!

    Vi vill förstås veta vad dr kom fram till? Trampat ned fotvalvet? Bara en liten gissning… Jo, visst är det så att vid 50 års ålder kommer krämporna ofta smygande… Inte alls kul, men det finns förstås också många fördelar med att vara i den här åldern.
    /Mia

  2. Nu har jag bloggat om vad det är. Det hade jag glömt bort.
    Visst är det många fördelar. Man blir klok, och barna är vuxna och tar ansvar för sina egna liv, man behöver inte vara orolig för att bli gravid och lönen räcker längre.

Kommentarer inaktiverade.