WordPress

Jag tror att jag borde ha ett bloggprogram i stället och har tittat på WordPress som verkar bra, men behöver justeras så att det passar mig. Det verkar enkelt i alla fall, och då är det nog något för mig.
När jag surfade runt efter bloggrelaterade texter idag hittade jag Annika Tigers inlägg om varför man bloggar. Och det är något jag tänkt en hel del på. Jag skriver ju hela tiden, i jobbet och på min fritid (vad är fritid förresten?), mail, uppsatsen som verkar bli en bok etc. Förr hann jag också med lite skönlitterärt skrivande men det var före studierna. Givetvis vill jag berätta, om det som jag tycker är viktigt och intressant. Om någon läser, det vet jag ju faktiskt inte. Men så är det ju också med det jag skriver i tidningen. Vem skriver jag för? För läsaren, men egentligen också för mig själv. Ibland kan jag undra varför jag kan ägna en hel helg åt att syssla med hemsidan. Varför är det så viktigt att ha en plats i universum?
Här är i alla fall min plan att jag ska skriva om det som jag inte skriver i tidningen och inte heller i den nu pågående uppsatsen eller i kommande, utan allt annat.