Webbdesign

Nu blir det lite skryt. Idag fick vi mail från kursledaren för webbdesignkursen på Högskolan Väst med våra betyg på kursen. Det blev slutbetyg A! Det är som på den gamla goda tiden, med stort A, litet a, AB, och alla de där bokstäverna. Nu är det alltså betyg efter ECTS- skalan i Bolognamodellen, och A är bäst och står för ”enastående kvalitet” enligt högskolans information. :-) Ja, det är så himla kul.

Betyget har jag fått för mitt layoutförslag på VT:s hemsida, som var examinationsuppgift. Indexsida, artikelsida och matsida. Och visst är jag nöjd med vad jag åstadkommit. Men framför allt har det varit en väldigt bra kurs, jag har lärt mig massor användbart och bra, och det har varit roligt.

4 reaktioner till “Webbdesign”

 1. Grattis! Du går från klarhet till klarhet verkar det som!
  Själv går jag mot en spännande operation, en transplantation där jag kommer att få en njure av min man, läs mer på min dagbok!!!!

  /Harriet

 2. Ett stort GRATTIS Eva!

  Otroligt duktigt…. högsta betyg är inte så himla lätt att kapa hem… Känn dig stolt!

  Mia

 3. Tack Mia! Jo det är väldigt kul, både att hålla på med webbdesign och att få bra betyg på det.
  Så här skrev läraren i kommentaren (med risk för att verka kaxig skriver jag det): ”Det blir inte bättre än så. En mycket bra design och rapport där jag utan problem följer din tankegång och förstår ditt sätt att resonera. Jag gillar speciellt fokus på de små detaljerna, avkskiljare, vit yta, marginaler etc”.
  Nu måste jag bara sätta igång med mina egna sidor också.
  /Eva

Kommentarer inaktiverade.