Fortfarande semester

34 minuter och 34 sekunder. Så lång tid tog det att springa 5 km i går kväll. Helt OK. Och lite bättre än gången innan. Jag sprang 3,6 km i ett sträck, innan jag växlade till att gå en bit, och sedan springa igen. För varje gång försöker jag öka den första springsträckan något. Igår ökade jag den med 100 meter jämfört med gången innan. Det är uthållighet som krävs. Och tack vare Susanna Alakoskis sommarpratande i ipod-lurarna gick det bra. Lyssna på henne!

I ett par dagar jag nu gått igenom alla våra drygt 800 bilder från Azorerna och lagt de på mitt Flickr-konto, plus att jag skrivit en sida om vår resa. Jag tror att det är den tredje charterresan jag gjort i mitt liv. De två första gick till Marocko 1982 och 1984, och den första av dessa två var en jobbresa.

Nu är det bara en och en halv vecka kvar på årets sommarsemester så jag börjar få panik för allt jag ännu inte använt semestern till. Igår fick jag i alla fall gjort två, nej tre, uppgifter jag skjutit på ett tag: 1. städa lägenheten ordentligt (dvs lite grundligare än vanligt), 2. sortera i tidningshögarna som hopat sig det sista halvåret och kasta dem jag inte ska läsa, 3. flytta över filer och program från gamla datorn till nya (som jag haft sedan i slutet av maj).

Nu återstår två kursuppgifter i javascript, att röja bland gamla kläder som ska till Röda Korset, städa skrivbordet och sortera högen med gamla papper, göra om min hemsida, tömma den gamla datorn, tvätta fönster, en del annat smått och gott, och att vila ut så att jag blir glad och trevlig igen och går till jobbet med förnyade krafter när semestern är slut. Det sista är förstås det svåraste.

Andra bloggar om: