Mac

Lars Berge i Svenska Dagbladet träffar rätt när han skriver om oss macanvändare idag. Att mac är mer något som man tror på, som en religion man bekänner sig till. Men nu när pc:n allt mer närmar sig mac kanske trosbekännelsen börjar avta…

För någon vecka sedan hittade jag tillbaka till mitt gamla konto hos Tjejringens mactjejer. Det var i slutet av 1900-talet som jag blev medlem där. Sidorna finns kvar även om verksamheten är avsomnad.

Kul med gamla datorminnen… :-)

Idag har jag gått 10 325 steg. Och klippt håret.

Andra bloggar om:

2 reaktioner till “Mac”

  1. Fast jag tycker förstås att det är Mac som blir alltmer PC. Min nya intel-Mac är ingenting annat än en till Mac förklädd PC. Jag hatar den! Allt det där krångliga som jag avskytt min mans PC för, sitter jag nu med själv, och en massa av de finesser som jag älskat Mac för är borta – BAH!!

  2. Ja, det har du ju egentligen rätt i. Själv har jag en gammal iBook (3-4 år gammal) och den går inte att köra med Windows etc och känns fortfarande ganska ”mac”-ig.
    För två år sedan bytte vi till pc på jobbet och jag tycker att det är ganska stor skillnad mellan hemma och borta. Men i takt med att allt mer finns på webben i st f på hårddisken så minskar ju också skillnaderna.
    /Eva

Kommentarer inaktiverade.