Springrekord

Sista semesterdagen idag. Ja, jag är ju ledig lördag och söndag också men det räknas väl inte? Jag har hunnit nästan det jag hade tänkt mig, men lite till återstår på mitt bokmanus. Det är att flytta ett par citat och skriva ett kort avsnitt som jag glömt förut men vill få med. När jag fått de sista två bidragen jag väntar på så känns det som att manuset ska vara klart nog att skickas till förlag. 

Jag måste ta reda på hur man gör med det. Skickar hela eller ett par kapitel? Skickar papper eller Word-fil eller pdf-fil? Hur skriver jag ett säljande brev, alltså så att manuset verkar intressant nog att läsas? Någon som har tips? 

Ikväll slog jag mitt eget rekord på 5,5 km-slingan. Det gick nämligen på 35 minuter och 10 sekunder. Tio sekunder under mitt gamla rekord. Och ändå fick jag stanna och knyta skorna en gång. Det var lite kyligt och blåsigt idag, +13 grader tror jag, så jag frös lite. Kanske hjälpte det till. 

Jag tävlar ju bara med mig själv, givetvis. Och egentligen är det väl ingen tävlan för jag försöker inte springa så fort som möjligt utan hitta en lunk som känns bra. Samtidigt tänker jag att en förbättrad kondition borde väl visa sig i att det går lite snabbare för varje gång. För att konditionen förbättras, det känner jag.

10 082 steg blev det idag.