Bilnycklar 4

Äntligen! Nu har jag tre uppsättningar bilnycklar med larm efter allt detta strul. Det ordnade sig idag, men inte igår som planerat.

Efter föreläsningen igår åkte jag direkt till den bilelektriska verkstad som lovat fixa det åt mig. När jag kom dit sa verkmästaren "anpassa dina nycklar kan inte vi, det måste du åka till märkesverkstan och göra." Trots att jag hade frågat det på telefon för två veckor sedan, men han hävdade att det blivit ett missförstånd. Och fjärrkontroller till larmet hade de inte hemma trots att jag sagt att det var det jag skulle ha. Men de lovade försöka ordna fram sådana till idag. På märkesverkstan en stund senare fick jag veta att de visst kunde hjälpa mig men måste skaffa fram en kod till just min bil först och det skulle kanke med lite tur kunna ske till idag.

Och jag hade tur, tur i all denna otur. När jag kom dit idag efter dagens föreläsning hade de fått koden och nycklarna är nu inpassade till min bil. Vidare till bilelektriska firman som också hade fått hem fjärrkontrollerna och fixade larmet. Simsalabim! 2000 kronor fattigare men ändå glad, det är jag idag.