Lite skryt

Igår gjorde jag en muntlig tenta i sociologi i Växjö. Det gick bra. delkursen är på 5 poäng och det ingår några skriftliga uppgifter också. Jag fick VG på hela kursen. Yesss!!! :-)

Nu är jag ett steg närmare målet, att läsa vidare på sociologi 41-60 poäng till hösten. Fast det är ju inte det egentliga målet, som är att fortsätta studera.  Åtminstone till magisterexamen 2007. Sedan får vi se.

Det är förstås på grund av den här tentan som bloggandet varit sporadiskt den senaste tiden. Dygnets timmar och hjärnans kapacitet räcker liksom inte riktigt till ibland.

Den här delkursen ingår i en 10-poängs teoretisk kompletteringskurs som jag gör för att komma upp i 40 poäng sociologi. Ledarutbildningen jag går ger 30 poäng. I den här sista delkursen ingick bland annat att med ett berättande exempel visa att jag förstått Berger&Luckmans teori om kunskapssociologi. Jag använde raggare som exempel och det kändes roligt och inspirerande. Då blir uppgiftetn kul att göra också.

2 reaktioner till “Lite skryt”

  1. grattis till VG!!! jag har ju nyss pluggat så jag vet hur kul det är att få det, då vet man att man är rätt ute!!!!

  2. Tack, Harriet! Javisst är det så. Hur gammal och erfaren man än blir, så nog är det roligt att få en guldstjärna i kanten./Eva

Kommentarer inaktiverade.