IRL

Helgen blev intensiv med nätvännerna på IRL, det vill säga ett möte i ”verkliga livet”. Varför har vi inget bättre och mer rättvisande ord för IRL-möten? (IRL = In Real Life) Kontakterna på nätet är minsann lika verkliga som de utanför nätet. Men från början upplevdes det nog inte så, och begreppet blev ett faktum. Det låter ju helfel att säga att ”vi har träffats i verkligheten” som en skillnad mot cyberspace.

Vi träffades i alla fall, i Västerås, och gick på dansföreställning tillsammans. En fantastisk föreställning av Gökboet med Bounce i Västerås konserthall. Så skickliga de är, de unga dansarna.

På tåget hem läste jag Michael Cunninghams ”The hours”, en roman om Virginia Woolf. Fantastiskt bra, den också. Så nu har jag beställt filmen på dvd, fast jag aldrig brukar ta mig tid att se på filmer. Men påsken är ju inte långt borta, och då blir det lite ledigt. Har jag tänkt.

I morgon är det deadline för en kurs och på måndag för en annan. Jag hade planerat semester ett par dagar för att få mer tid till detta men en kollega blev sjuk, och det kan ju ingen hjälpa. Så semesterdagarna är kvar till senare. Kanske vid påsk?