Poddradio

Sista semesterdagen igår, så följdaktligen var det första jobbdagen idag. Helt OK, även om det tar ett tag att komma ihåg alla inloggningar igen efter några veckors frånvaro. Däremot var det lite jobbigt att gå upp tidigt i morse, före sju. Det är jag inte van vid, jag som är kvällsmänniska annars. Så nu sitter jag och gäspar och ska se till att komma i säng per omgående.

När jag går till jobbet lyssnar jag på poddradio. Det började jag med i somras. Jag brukar lyssna på BBC:s nyhetssammanfattning som kommer sent på kvällen, men bara på vardagar. Så måndagar får jag klara mig utan, och det är lite trist. 

Dels gillar jag att lyssna på den brittiska engelskan, dels är det intressant att höra vad som händer i England och i världen. Deras utrikesbevakning verkar vara gedigen. Och här om dagen hörde jag ett inslag från en by i Yorkshire inte långt ifrån där jag själv bodde på 70-talet.

Ingen springdag idag och stegen till och från och på jobbet räcker inte riktigt till, så det blev bara 9781 till antalet.