Backlash

Det ska vara en man som visar att han bestämmer hör jag i min poddradio (programmet Front i P3 den 14 augusti) och då handlar det om modern dejting. Flera killar som tror sig vara experter menar att det är så en man ska vara för att få dejta kvinnor.

Kan detta stämma? Har vi gått så långt tillbaka i vår postmoderna tid? Då och då dyker det upp olika tecken på backlash, och detta är ett. Kommer det att visa sig att kvinnornas och männens mest jämställda tid var 70-talet och inte början av 2000-talet? Är vi på väg in i en bakåtsträvande era?

— 

12 622 steg har jag gått idag, hälften av dem har jag sprungit i motionsspåret, och inte efter någon man, utan före. Min tid på 5,5 km-slingan blev 36 minuter och 37 sekunder, enligt min ipod.

2 reaktioner till “Backlash”

  1. Jag tror verkligen att vi är inne i en tid av backlash. De flesta män verkar livrädda för mogna och självständiga kvinnor. Förhoppningsvis är det jag som träffar på fel sorts män…. De mogna, ärliga, härliga männen kanske är upptagna och inte intresserade av en singelkvinna som jag.

  2. Ja, jag tycker att tecknen på backlash varit tydliga länge.
    De där männen som är ärliga, mogna och härliga, de finns faktiskt, jag lovar. Men de kanske inte är så många…

Kommentarer inaktiverade.