Mer motion

Ikväll var det tungt i motionsspåret, och förmodligen mest på grund av värmen. Slingan går nästan bara genom tät skog och även om det är skönt med skuggan där så blir det också väldigt varmt och fuktigt. Jag har lite ont i fotleden fortfarande men inte så mycket och skorna är väldigt bra så jag sprang i kväll.

När jag kommit halvvägs (där det är två långa sega backar) hade jag lust att ge upp, drypande av svett och flåsande. Men det är ju meningslöst, det är ju lika lång väg tillbaka. Trots allt så känner jag mig ganska nöjd med att jag genomför min motionsplan och inte ger efter för lättjan. Det är inte skönt att springa i den här värmen, och knappt ens skönt efteråt, utan bara tanken på prestationen som ger belöning.

18 309 steg blev det idag och de 5,5 kilometerna tog exakt 39 minuter. Jag lyssnade på "Sommar" med Maria Möller i ipoden under springandet och programmet räckte precis från startstolpen till målträdet: 39,07 sekunder. Det var intressant. Hennes röst känner man igen. Det är hon som brukar läsa i t ex dokumentärer i tv. Hon är fantastiskt duktig på att imitera folk med sin röst.