Stulen cykel

cykelMin cykel är borta. Stulen!!

När jag kom hem från jobbet ikväll stod den inte i cykelstället. Kanske var den stulen redan i morse, men det vet jag inte för då tittade jag inte i cykelstället. Igår vid midnatt fanns den där. Cykeln var låst.

Jag ringde polisen och anmälde stölden men fick veta att de gör inte mer än kollar om det kommer in en cykel som liknar den, alltså om någon hittar den och tar med den till polisen. 

Cykeln köpte jag för sju år sedan, för 3500 kronor. Bilden är från förra sommaren. Den är av märket Tunturi och är treväxlad, med en cykelkorg fram och en på sidan. Den har tjänat mig bra.

— 

Idag blev det 17 018 steg. 

2 reaktioner till “Stulen cykel”

  1. Oj vad du går mycket! Vad jobbar du med? Kanske skulle skaffa sig en stegräknare, jobbar själv i butik så jag står typ aldrig stilla =)

  2. Ja skaffa en stegräknare! Det är kul att se hur många steg det faktiskt blir, och man sporras av det att gå mer. Att gå är bra vardagsmotion.
    Jag går till och från jobbet, det är cirka två kilometer. Sedan är det mycket spring under dagen på jobbet. Jag jobbar på en tidningsredaktion, som journalist, och jag har tagit för vana att alltid resa på mig och gå till den jag ska prata med i huset, inte ringa. Och gå ofta till skrivaren och hämta utskrifter. Jag har ställt datorn på att skriva ut på den skrivare som står längst bort.
    Enkla knep. :-)

Kommentarer inaktiverade.