VG!

Idag kom beskedet om slutbetyget på magisteruppsatsen: VG! Nu är det gjort. Och kanske blir det lite firande nu, trots allt.

Jag visste ju att jag var godkänd och betyget borde inte spela så stor roll då. Men ändå känns det lite viktigt. Så nu skryter jag med en obruten rad VG på samtliga kurser sedan det första betyget 1979. :-)

Jag fick examinatorns omdöme skriftligt. Hon skriver bl a så här: "Mycket bra och intressant presentation av relevanta teoretiker. Författaren är mycket väl inläst på området och visar en god förståelse av aktuell litteratur inom området. Tydlig presentation av forskningsläget. Intressant och självständig sammanfattande analys. Viktiga slutsatser om ”anonymiteten” som begränsande eller befriande faktor framläggs. Författaren genererar ny kunskap inom området vilket höjer uppsatsens värde."

Det ni! :-) 

2 reaktioner till “VG!”

  1. Tack AnnCatrin! Det var verkligen en lättnad och väldigt roligt, för hur det än är så känns betyget som ett kvitto på gott arbete. Men inget är så bra att det inte kunde vara bättre. För varje större uppsats jag skrivit (det är fem nu) har jag lärt mig lite mer. Och kunskap är aldrig tungt att bära.

Kommentarer inaktiverade.