Statistik

Idag har jag roat mig med att kolla statistiken för min hemsida och bloggen. Hittills i år har jag haft 946 besök på den här bloggen och totalt 3949 besök sedan starten i februari förra året. Detta gör i genomsnitt 282 per månad eller cirka 10 per dag. Detta är förstår inklusive mina egna besök när jag skriver inlägg och läser och skriver kommentarer. Det gör jag inte varje dag som ni märker, ni många besökare som är här och läser.

Några måste ni ju vara, för allt är inte spamspindlar heller, det kommer inte ens ett spam om dagen numera (säkert tack vare Word Press utvecklade spamskyddstjänst). Men jag vet inte vilka ni är. Och det blir jag förstås nyfiken på. Ibland kommer en kommentar i bloggen eller ett mail och det är jätteroligt.

På min startsida har jag haft 1042 besökare hittills i år, och 3891 sedan förra årsskiftet, vilket gör cirka 250 per månad eller åtta per dag. 

Statistiken visar också att antalet visade sidor på hela min sajt är 7017 hittills under april, fördelat på 2811 besök. Mina besökare kollar alltså på flera sidor varje gång. Under mars visades 16 550 sidor på 7153 besök. 

Mycket siffror blir det…