Dagar vid datorn

Det mesta av helgen har gått vid datorn, förutom promenader och hushållsbestyr. Men igår läste jag också ut en väldigt bra bok, ”The Piano Tuner” av David Mason, om en engelsman i Burma på 1880-talet. I bakhuvudet har jag för mig att den blivit film.

Men det jag funderar mest på är vad jag egentligen gjort. Mailat, uppdaterat en del av mina hemsidor, läst andras hemsidor, surfat efter det ena och det andra till min uppsats. Idag har jag snurrat runt på WordPress-sidor och kollat efter olika teman, för att hitta något som kan passa till mina sidor om Klubb Maritim. Men de flesta är så pråliga, avancerade och svåra att modifiera till hur jag vill ha det. Jag vill ha en enkel och ren uppbyggnad, och lätt att administrera.

Ikväll åt vi en gammal 70-talsrätt till middag. Ris med musslor som griljerats inlindade i bacon. Just musslor i bacon var en stående rätt på studentfesterna på 70-talet, med rödtjut till. Enkelt och ganska billigt. Ibland var det grillade prinskorvar i baconskivor. I långpanna 10-15 minuter i het ugn. Det lustiga är att det smakade inte alls lika gott nu som jag minns att det gjorde 1975…