Ännu mera studier

Äntligen har jag fått någorlunda ordning på WordPress igen, tack vare hjälp med uppdateringen. Tack!! Nu hoppas jag att allt ska bli som jag vill ha det.

Igår började jag vårterminens studier i Linköping, på magisterkursen i sociologi. Idel trevliga studiekamrater och en intressant kurs. Det enda bekymret är resorna. Även om det är betydligt kortare resa än till Växjö (10,7 mil mot 18,9 mil) så är det ändå lite jobbigt att köra nu på vintern. Väg 35 är delvis smal och kurvig och efter att ikväll ha kört hem i mörker och halka är jag ganska utmattad. Men det är bara iväg i morgon bitti. Och det går ju. Det är bara en termin, och verkligen värt det.

2 reaktioner till “Ännu mera studier”

  1. hej och god fortsättning, tror inte jag sagt det tidigare!!!!:-)

    kastade mig över din uppsats och reagerade genast på den första meningen, varför internetbekantskaper när vi kan umgås IRL??? nu svarade jag inte på din enkät så det är ju tacksamt att komma så här i efterhand och ha åsikter men min erfarenhet av nätet är att många många av de som umgås på nätet INTE har valfriheten att umgås IRL….många lider av olika sjukdomar och/eller av svår övervikt. De har inte ork eller lust att umgås med människor utanför hemmet. Kanske de lärt sig att människor IRL inte är särskilt snälla eller omtänksamma, en nätvän till mig säger: folk är bäst på nätet. Jag tror att nätkontakter är ett symtom på ett kallt samhälle…..men jag vet inte säkert förstås, det är bara mina erfarenheter……
    Nu kanske du har kommit fram till samma, ska bli spännande att läsa…..

  2. Ja, en del av det du skriver om finns med i uppsatsen. Nätgemenskap kan vara väldigt viktigt för den som inte har möjlighet till IRL-gemenskap, t ex på grund av sjukdom.

Kommentarer inaktiverade.