Nu ska här läsas

I eftermiddag var jag på jobbet och hämtade en laddning recensionsböcker som kommit de sista veckorna (jag har ju semester fortfarande). September är den månad som flest böcker ges ut tror jag. Men jag fattar inte varför. Läser vi mer i september?

Det jag ska läsa den närmaste tiden är (utgivningsdatum inom parentes):
Dennis Lehane: En drink före kriget (13/9)
Val McDermid: Andras plåga (13/9)
Leif GW Persson: Linda (14/9)
Annika Bryn: Brottsplats Rosenbad (12/9)
Dilsa Demir-Sten: Stamtavlor (19/9)
Jenny Diski: Främling på tåg (20/9)
Mumme Mushallah: En briljant bokidé (utgiven)
Henrik Bromander: Hur vi ser på varandra ((utgiven)

De flesta har jag beställ men ett par är extra utöver beställningen men jag ska försöka hinna med dem ändå. Fyra av dem är deckare, och av dem ser jag mest fram emot Denis Lehanes nya.

Innan jag börjar med någon av dess ska jag läsa klart Nick Hornbys nya som heter "Fallhöjd". Den är lika bra som hans tidigare. 

2 reaktioner till “Nu ska här läsas”

  1. Oj, hur ska du hinna läsa alla dessa böcker med tanke på dina studier i Växjö också!? Hur lång tid har du på dig?

    Mia

  2. Jag läser alltid en bra stund innan jag somnar, då hinner jag en hel del. Ibland struntar jag i att städa eller annat tråkigt och läser i stället. Kurslitteraturen är inte så omfattande, två av sex böcker har jag redan läst.
    Jag tar så lång tid på mig som jag behöver. Ibland hinner jag läsa i tid för skriva recension till första utgivnignsdagen, men inte alltid, särskilt inte vid sådan här utgivningstoppar. Men jag tycker inte att det är så viktigt. God litterautr står sig och det gör inte så mycket om min recension kommer en eller två veckor efter utgivningsdagen. Egentligen borde vi i media inte bry oss om det, det är ju bara för försäljningen.

Kommentarer inaktiverade.