Semestern är här

semesterIgår gjorde jag sista arbetsdagen före semestern och följdaktligen börjar semestern idag. Vi firade årets semester i går kväll med att ta med mackor, kaffe och vin ut på Korpaholmarna och sitta på klipporna hela kvällen tills solen gick ner. En värdig början på sommarledigheten, eller hur? Bilden är en av de första jag tagit med min relativt nya mobiltelefon och först idag lyckats få över till datorn via bluetooth.

Idag har jag tillbringat större delen av dagen nere på Strandvägen i Västervik där Boat Meet pågått i fyra dagar. Klubb Maritim Westervik har haft ett eget informationstält där och där har vi medlemmar turats om. Ibland har vi varit 4-5 personer samtidigt, och det är ett trevligt sätt att träffas så här på sommaren när vi annars inte har några ordinarie möten. Dessutom är det kul att prata med folk som tittar in och är nyfikna. Och många bekanta som kommer förbi.

Boat Meet 2007

Emellanåt händer det ju inte så mycket när man sitter så där, men utanför tältet är det många som passerar hela tiden. Det är ganska kul att bara titta på folk, alla sorters olika människor som passerar. Framför allt med alla möjliga klädstilar.

Boat Meet 2007

Det finns de som är coola och eleganta i vilka kläder som helst och andra som ser hängiga ut fast de klätt upp sig till tänderna. Det går inte att undgå att märka hur många det är som idag inte längre döljer sina valkar kring magen. När jag var ung var det självklart att försöka att inte visa om man var tjock. Idag verkar de flesta inte skämmas för både hängbukar och sittfläsk, och det är väl egentligen ganska befriande. Eller har det blivit så att vi har fler tjockisar idag?

Boat Meet 2007