Pladder

Christina Wahldéns deckare ”Operation Ormens huvud” är nu utläst och mitt omdöme kan läsas här. Den är mycket bra, precis som hennes tidigare.  Nästa bok blir antagligen Joyce Carol Oates senaste roman, men jag har också ytteligare ett par deckare som väntar på att bli lästa. Fast vi har ju en långhelg framför oss nu, så lite extra tid för bokläsning ska det väl bli.

För snart tio år sedan, i augusti 1997, föddes min första hemsida. I år är det alltså tioårsjubileum, och till det ska jag försöka göra något snyggt, nu när jag äntligen lärt mig lite html och css. 1999 började jag räkna antalet besökare med hjälp av Nedstat (som nu heter Motigo). Räknaren räknar besökare på min startsida, och snart är den uppe i 30000. Kanske i morgon redan. Nu ikväll är siffran 29 992. I den siffran finns ju även mina egna besök med, när jag kollar mina uppdateringar t ex. Så egentligen är det förstås en hel del färre. Men så är det väl på alla hemsidor.

Däremot tror jag inte att sökspindlar räknas in, fast det vet jag förstås inte säkert. Men om jag jämför med statistiken som jag får på mitt webbhotell, så misstänker jag att det är så, för där är det betydligt högre siffror. Fast jag har inte undersökt detta så noga. Och för mig spelar det inte någon större roll heller.

Idag har det blivit minimalt med motion och maximalt med kalorier.  Bara korta promenader för jag åkte bil halvvägs, både till och från jobbet. Och på lunchen var vi på en restaurang och åt dagens rätt: köttbullar med lingon och brunsås och potaitsmos. Riktig husmanskost, som jag sällan själv lagar. Fast helst vill jag ha stekt saltsill med löksås, när det serveras.