Mina bokmärken

En trött hjärna men som jag ändå försöker få att gå på högvarv,det blir inte riktigt bra. Ändå kan jag inte slita mig från den här burken av plast och metall som skickar mig signaler utifrån världen.  

Fast ibland begriper jag mig inte på vad den gör. Ikväll försvann plötsligt bokmärkesfältmappen i min Firefox och jag lyckas inte hitta något sätt att få tillbaka den, hur jag än letar. Och jag förstår inte varför den försvann heller. Det hände när jag klickade på ett bokmärke.

Ja, egentligen är den inte försvunnen utan det är bara innehållet som försvunnit från mappraden näst längst upp i webbläsarfönstret. Det är bara tomt och vitt. Bokmärkena finns kvar, i mappen i bokmärkeshanteraren. Men jag saknar redan den här funktionen. Det är så bekvämt att ha de mest använda bokmärkena lätt tillgängliga längst upp i webbläsarfönstret hela tiden. Detta har aldrig hänt mig förut, men igår kväll uppdaterade jag till senaste versionen av Firefox. Kan det finnas en bugg i den? Någon som vet?

Tidigare i vinter har jag börjat lägga över en del bokmärken i mitt konto på Delicious, vilket är ett väldigt bra sätt att ha tillgång till bokmärkena. Men alla ligger inte där än. Det har ju blivit ett antal numera…

11 078 steg blev det idag.