Inte bara jul

Nej, inte är bloggen nedlagd bara för att jag inte bloggat på några dagar. Orsaken är att dygnet bara har 24 timmar. De timmarna räcker liksom inte till.

Tisdag och onsdag var jag på webbmöte på koncernkontoret i Norrköping och diskuterade med övriga som jobbar med webben på koncernens andra tidningar. Vi fick också information om nyheter. Mycket handlade om hur vi ska fortsätta vårt arbete. Det finns mycket att göra, och att diskutera det med andra som gör samma saker är viktigt. Inte minst för att man byter idéer med varandra.

Hemma igen i förrgår kväll och torsdag och fredag har gått åt till julförberedelser, utöver jobbet. Imorgon är det dan före dopparedan och det betyder tid i köket. Det är kul. Jag brukar göra efterrrätterna till julafton. Vi brukar ha paj eller kaka, två olika. I år blir det en med bär och en med choklad, på begäran.

Idag bakade jag lussekatter innan barna kom och fikade, och bakdoften sitter kvar i lägenheten hela dagen. Jag får nog gå och ta mig en sen lussekatt nu, känner jag.

Alla julklapparna är inslagna, rekordtidigt i år för att vara jag.