Cecilia Stegö Chilò avgår

Nu har också kulturministern avgått, efter att envist ha suttit kvar.

Även kulturmistern skjuter på budbärarna, enligt hennes pressemddelande på regeringens hemsida: "Vid tillträdet uttryckte jag i ett flertal medier att jag accepterat att vara moderat kulturminister i Sveriges nya alliansregering. Ändå har många redaktioner valt att ifrågasätta den lojalitet och låta andra människor spekulera om hur jag ser på mitt uppdrag."

Men att hon inte betalat tv-licens på 16 år och dessutom haft svart barnflicka gör henne diskvalificerad för jobbet som kulturminister, vilket hon givetvis borde förstått från början.

2 reaktioner till “Cecilia Stegö Chilò avgår”

  1. Ja, vad ska man säga. Har hon inte fattat att det var hennes egen klantighet och inte Radiotjänsts, ej heller Svenska Transportarbetarförbundets fel att det blev som det blev. Endast hennes egen brist på moral blev hennes fall.
    /Mia

  2. Ja, det är som vanligt, hon skyller ifrån sig och lägger skulden på media som bara berättat om det hon själv gjort fel. Hur kan man tänka så? Varje människa måste ta ansvar för sina egna handlingar, även en som nyss utnämnts till kulturmister.

Kommentarer inaktiverade.